Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al maanden op mijn lijstje en een paar weken geleden kwam het er ein-de-lijk van. Weer een leuk experiment om te ontdekken wat je allemaal met volkorenmeel kunt maken. En wat blijkt: ook pancakes zijn er heerlijk mee!
De structuur en smaak zijn net iets anders dan gewone pancakes, maar het voordeel is dat je er veel sneller vol van zit. Deze variant met appel en kaneel is mijn favoriet en ga ik deze winter zeker vaker maken. Extra tip: bak wat extra appelstukjes met kaneel in een koekenpan en gebruik die als topping. Eet smakelijk!
BAKTIP: Pannenkoeken, pancakes en crêpes maak ik het liefst in een pannenkoekenpan.



Hoi Laura, het recept ziet er heerlijk uit.
Bedoel je volkoren meel ipv bloem?
viel mij ook op idd ?
Dat was even een foutje inderdaad! Meteen aangepast gisteren.
Appel toevoegen, ja lekker, ik gebruik volkoren meel, gemengd met boekweit meel en een beetje witmeel, droge gist, schepje suiker in het beslag en een scheutje zonnebloem olie, even laten rijzenen je hebt een pannenkoekje licht als een wolkje, appel als laatste toevoegen
Laura geeft een recept, je komt met andere ingrediënten voor een recept dat misschien net zo goed is als de recept van Laura,maar het zijn twee verschillende recepten.
Ik kan nog veel meer recepten voor pannenkoeken geven (geen grote kunst),maar ik doe het niet als reactie op de recept van Laura.
Heel erg lekker!
ik vond een over heerlijk lekker recepten om s,morgens bij de ontbijt te geven
Ik ga dit echt vaker maken! Man wat lekker😃
en mijn onverzadigbare puber had na 3 stuks genoeg 😋
(Ipv volkorenmeel heb ik de appel/kaneel havermout fijngemalen en en kleine schep bloem erbij anders was het te dun)